“Salud alternativa” a l’hemeroteca

La revista Salud Alternativa ens informa dels poders curatius del mar: platges, sol, relaxació i salut.

Estem en època estiuenca i molts de nosaltres triem la platja com lloc preferit per passar les vacances. Sabíeu que el mar a part d’oferir-nos platges, sorra, sol, aigua i entreteniment té ,a més, propietats curatives?

A la revista “Salud alternativa” del mes de juny (número 110) apareix un article titulat: “Beneficios curativos del mar: renueva la energía y la vitalidad”.

Aquest article ens descriu que l’agua salada dels oceans té propietats terapèutiques avantatjoses pel nostre organisme i ens recomana especialment la Talassoteràpia.

La Talassoteràpia és un mètode terapèutic que es basa en la utilització del medi marí (aigua de mar, algues, fang i altres substàncies extretes del mar) i del clima marí com a agent terapèutic. Etimològicament prové del grec “Thalasso” que significa mar i “therapeia”, teràpia. Les propietats de la talassoteràpia estan en relació a l’aigua, les algues i l’aire. L’aigua del mar conté més de 80 elements necessaris per al bon funcionament de l’organisme humà, tenint alguns d’elles les característiques de ser antitumorals, antibacterianes i antivirals.

Gaudiu llegint la revista i gaudiu del mar i de totes les seves propietats aquestes vacances!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s