Literatura i llibres…recomanacions de revista

En aquestes dates en les que estem el temps comença a canviar, les nits es fan més llargues, sembla que no vingui tant de gust sortir i ens estimem més quedar-nos a casa.

I una vegada a casa us proposem que deixeu de banda per un moment la televisió, l’ordinador o les consoles i us endinseu en el fantàstic món de la literatura i dels llibres a través de les revistes Que leer, Leer, DeLibros i Quimera.

Unes revistes en les que podeu  trobar des de l’article més rigoròs i profund fins a la crítica de l’últim llibre dels anomenats “mediàtics”.

També trobarem entrevistes amb els autors i seccions on es tracten els diferents gèneres literaris: literatura històrica, culinària, d’aventures, assaig, etc…

I fins i tot podem trobar aproximacions literàries a temes en concret, com per exemple la revista Leer d’aquest més d’octubre que dedica una àmplia informació a la màfia.

En fi, que creiem que en alguna de les revistes que hi ha  a l’HEMEROTECA sobre el món de la literatura trobareu aquell tipus de llibre que busqueu, ja sigui assaig o novel.la de qualsevol gènere, o fins i tot descobrir un llibre que mai haguéssiu pensat que us agradaria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s