Revistes cinematogràfiques

“And the Oscars goes to….” suposo que us sonen aquestes paraules en anglès. S’han fet famoses juntament amb el “Pedrooooooooooooooooo…..” que va pronunciar Penélope Cruz. És a finals d’aquest mes quan es fa entrega dels importants premis Òscar de cinema, a l’emblemàtic Kodak Theatre de Los Angeles, a Hollywood.

Ens crida l’atenció, per una part, el glamur de les estrelles, la catifa vermella, les xafarderies, les nominacions…, i per altra banda les pel.lícules en sí, les últimes estrenes, els actors, actrius, directors, tècnics de fotografia, bandes sonores, etc.

Però el mes de febrer no només significa cinema nord-americà, sinó que també a Europa i a Espanya es parla, i molt, del setè art.  Qui no ha sentit parlar de la Berlinale, dels premis Bafta i, com no, dels premis Goya?

Sens dubte el mes de febrer és el mes del CINEMA, així en majúscules.
Per això l’Hemeroteca us ofereix una sèrie de revistes on podreu informar-vos de les estrenes, de les travesses que es fan pensant en els guardons, de les crítiques a les pel.lícules que podem trobar als cinemes de la nostra ciutat, i també, com no, de tot el que  ha passat en les diferents cerimònies d’entrega de premis.

No ho dubteu, acosteu-vos a l’Hemeroteca i gaudiu fullejant aquestes revistes especialitzades!!

…I podeu completar la visita descobrint a altres sales un grapat de bones pel.lícules, escoltant magnífiques bandes sonores o reflexionant amb  un bon llibre entre les mans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s