El Dia Mundial del Teatre a la Biblioteca

El passat 27 de març, la Biblioteca i el grup teatral TOAR van celebrar el Dia Mundial del Teatre en un acte en què diversos actors van rendir homenatge a grans autors teatrals com William Shakespeare o Calderón de la Barca.

La commemoració va consistir en la lectura teatralitzada de fragments d’obres com Romeo y Julieta, Don Juan Tenorio, L’Hostal de la Glòria, La Venganza de Don Mendo, El Alcalde de Zalamea, La vida es sueño, Antígona i Juli Cèsar, acompanyada al piano per Lluis Climent i a la guitarra per Jordi Nicuesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s