Aprenent a escoltar: audicions comentades

Aprenent a escoltar és una manera d’aproximació a la música adreçada al públic adult, mitjançant audicions comentades en sessions de 80 minuts i amb l’objectiu de fer gaudir de la música occidental totes aquelles persones que sempre han volgut saber-ne més, encara que no en tinguin cap coneixement previ.

Aprenent a escoltar no ensenya a llegir una partitura, ni a tocar un instrument, ni a cantar, però després de fer les sessions potser ens vénen ganes de fer tot això i sobretot d’escoltar més música.

Coordinades per Antoni Trigueros, flautista i cantant, docent i divulgador, la Biblioteca us ofereix tres sessions d’aproximació a la música:

•    Dijous 18 d’octubre: Música: l’escolta amb imaginació. El fet de seure un moment i escoltar música ens obre una sèrie de sensacions, la música no és nomès el que sona, sinó el que cadascú té dins seu.
•    Dijous 15 de novembre: Els elements de la música. En aquesta sessió s’introdueixen dos dels  elements més purament musicals que després s’utilitzaran per a l’escolta activa: el  ritme i  la melodia.
•    Dijous 13 de desembre: Música i literatura: el temps poètic i el musical.     En aquesta trobada parlarem del text i les seves incursions musicals, així com de la veu com a part d’aquest curiós maridatge.

Les sessions es duran a terme a la sala de projeccions, planta baixa, a les 18h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s