El món a les nostres mans

Actualment el coneixement del que passa fora de les nostres fronteres és tan important com el que passa dins.

Estem en uns temps en què hi ha molts ciutadans que es veuen obligats a buscar-se feina a l’estranger perquè aquí no en troben; també hi ha gent interessada a conèixer els temes que poden preocupar als països on es volen dirigir, o simplement altres que volen llegir reflexions i anàlisis sobre política exterior.

Si us veieu inclosos en un d’aquests supòsits o voleu descobrir revistes que en parlin, des de l’Hemeroteca us proposem dues publicacions que s’ajusten a aquests criteris i que us recomanem pel seu prestigi i tracte en profunditat: Le Monde diplomatique i Política exterior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s