Eva, de Kike Maíllo

Eva, del director català Kike Maíllo, és una pel·lícula de ciència-ficció que no ha passat desapercebuda des de la seva estrena el passat 28 d’octubre de 2011.

Amb un repartiment format per actors de gran prestigi com Lluís Homar, Marta Etura i Daniel Brühl, la pel·lícula ha guanyat 3 premis Goya (director novell, actor secundari i efectes especials), un premi del Festival de Sitges (efectes especials) i 5 premis Gaudí (pel·lícula en llengua no catalana, actor secundari, fotografia, direcció artística i efectes especials)

El film ens explica el retorn a casa d’un geni de la robòtica, l’Àlex, que quan va marxar 10 anys abans va deixar pendents varis temes a nivell sentimental  i laboral. Introvertit i solitari, no tarda en tancar-se en el seu projecte, per al qual necessita un nen que li serveixi de model emocional per al seu robot. Aquest model serà l’Eva, una nena que el captiva des del primer moment que la veu pel seu caràcter desenfadat i extravertit.

Podeu agafar la pel·lícula en préstec o assitir a la projecció que es realitzarà el dia 7 de novembre, a les 17’30 a la sala de projeccions de la Biblioteca (planta baixa).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s