Arriba el Nadal a l’Àrea infantil i juvenil

Per tal que pugueu informar-vos sobre aquesta festa tradicional tan celebrada a tot el món,  l’Àrea infantil i juvenil posa al vostre abast una exposició en la qual aplega tot el fons que disposa sobre aquesta temàtica.
Us convidem a endur-vos en préstec aquest material  perquè el pugueu treballar tant a casa com a les escoles i per tal de facilitar-vos la recerca dels documents podeu descarregar-vos la guia bibliogràfica que hem elaborat i que conté llibres que parlen sobre com celebrem el Nadal, manualitats, etc, i també contes sobre els reis, el Tió, el pare Noel, l’arbre de Nadal… així com pel·lícules i cds nadalencs.

Aquestes festes… vine a la biblioteca!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s