I continuant amb els musicals…

Aprofitant que el primer trimestre del 2013 dediquem el cicle de cinema als musicals, no podem deixar d’animar-vos a veure la pel·lícula  “Els Miserables”, actualment en cartellera, dirigida per Tom Hooper, guanyador d’un Oscar al millor director per la pel·lícula “El discurs del rey”.

Encara que per aquest film no ha estat nominat com a millor director, la pel·lícula ha obtingut 7 nominacions als Òscars. Haurem d’esperar fins el dia 24 de febrer per saber quantes de les apreciades estàtues guanyarà realment.

Argument: A la França del segle XIX, Els Miserables ens relata una captivadora història de somnis trencats i amor no correspost, sacrifici i redempció, un testimoni de la capacitat de supervivència de l’esperit humà. Hugh Jackman interpreta l’expresoner Jean Valjean, que després de trencar la seva llibertat condicional és assetjat durant anys per Javert (Russell Crowe), un policia sense escrúpols. Quan Valjean accepta fer-se càrrec de Cosette, la petita filla de Fantine (Anne Hathaway), una humil treballadora d’una fàbrica, les seves vides canvien per sempre.

Què us sorprendrà d’aquesta adaptació? que Hooper ha optat per una innovació, i és que els components del repartiment canten en viu, sense recórrer al playback que sol utilitzar-se en el gènere musical. Aquesta novetat imprimeix realisme i naturalitat en les interpretacions, el que porta a estar davant d’una experiència espectacular i entranyable per a l’espectador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s