Programació d’activitats: del 4 al 10 de març

Dimarts 5 de març
Visita escolar. Ludoteca de Cappont. Horari: 10 h. Lloc: Bebeteca.

Visita guiada del grup d’alumnes del projecte “Treball als Barris”. Organitza: Institut Municipal d’Ocupació. Horari: 10 i 12 h.

Curs Recursos tècnics per treballar amb famílies vulnerables. Organitza: Cooperativa EDUVIC. Horari: 16 h. Lloc: Sala de projeccions.

Sessió del grup de lectura de novel•la negra, entorn a l’obra protagonitzada per “Plinio”, de F. Garcia Pavón. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Espai Màrius Torres.

Hora del conte, a càrrec dels alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Sala d’Actes.

Dimecres 6 de març
https://i2.wp.com/blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/bibliotecapublicalleida/files/2013/01/Full-difusi%C3%B3-Biblioteca.jpgTaller d’alfabetització. Projecte “Treball als barris”. Organitza: Institut Municipal d’Ocupació. Horari: 12 h. Lloc: Aula de Formació.

Xerrada: “Dones amb responsabilitat institucional i empresarial”. Acte commemoratiu del Dia de la Dona Treballadora. A càrrec de: Mari Pau Cornadó, degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL i Esther Borovia, directora de l’Hotel Condes de Urgell de Lleida. Moderadora: M. Antònia Roca, responsable de la  Sectorial d’Igualtat i Drets Civils de CDC. Organitza: Sectorial d’Igualtat i Drets Civils de la Federació de CDC a Lleida. Horari: 19’30 h. Lloc: Sala d’Actes.

Dijous 7 de març
Visita escolar. Ludoteca Bordeta Horari: 10’30 i 12 h. Lloc: Bebeteca.

sessions ARGUSSessió de formació en l’ús del catàleg ARGUS. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Aula de formació.

Conferència: “Els hàbits alimentaris de la dona del S. XXI”, a càrrec de la Dra. Antonieta Barahona. Acte commemoratiu del Dia de la Dona Treballadora. Organitza: Associació Popular de la Dona-PPC. Horari: 19’30 h. Lloc: Sala d’Actes.

Divendres 8 de març
Visita escolar. Llar d’infants del Centre Històric. Horari: 10 h. Lloc: Bebeteca.

Dissabte 9 de març
Conferència: “Les dones som la llet”, a càrrec de la d’Alba Padró, especialista en lactància materna i blocaire de: http://criatures.ara.cat/somlallet. Organitza: ALLETA. Horari: 10’30 a 13 h. Lloc: Sala Projeccions.

Taller d’Informàtica. Organitza: Grup Zen Lleida, Fundació Zendo Betania. Horari: 11 a 12’30 h. Lloc: Aula de Formació.

Exposicions

Exposició “La Tipografia: tipus de grafia”. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Del 4 de març al 28 d’abril. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.

La Biblioteca no es fa responsable de les anul•lacions  dels actes programats per entitats organitzadores alienes a la Biblioteca Pública
Més informació:  http://bibliotecalleida.gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s