Programació d’activitats del 13 al 19 de maig


Dimarts 14 de maig

“A 20 anys del Casal Amics de Cuba de Lleida”. Xerrada a càrrec de Lluís Companys, president del Casal Amics de Cuba de Lleida i Maria Rosa Ball, regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. Organitza: Amics de Cuba de Lleida. Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Dimecres 15 de maig

Visita escolar. Institut La Mitjana. Horari: 11 h.

Taller d’alfabetització. Projecte “Treball als barris”. Organitza: Institut Municipal d’Ocupació. Horari: 12 h. Lloc: Aula de formació.

La invención de HugoCicle de cinema juvenil. Projecció de la pel·lícula La invención de Hugo, de Martin Scorsese. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 17’30 h. Lloc: Sala de Projeccions.

Lliurament de premis del IV Concurs de Relats FCVS. Organitza: Federació Catalana de Voluntariat Social UT Lleida. Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Dijous 16 de maig

Trobada del grup de lectura “Cuinant entre llibres: Jane Austen i la cuina britànica”, entorn l’obra Emma, i degustació de rebosteria típica britànica. Horari: 18 h. Lloc: Espai Màrius Torres.

Presentació del llibre Mare de Lloguer, un estel d’esperança, de Iolanda Anglès. Organitza: Convergència Democràtica de Catalunya. Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Divendres 17 de maig

Taller d’alfabetització. Projecte “Treball als barris”. Organitza: Institut Municipal d’Ocupació. Horari: 12 h. Lloc: Aula de formació.

Dissabte 18 de maig

Trobada del grup de lectura de novel·la contemporània, entorn l’obra Pequeñas virtudes, de Natalia Ginzburg. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 11 h. Lloc: Espai Màrius Torres.

Grups de lectura virtuals

Grup de lectura virtual de ciència-ficció entorn l’obra Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo. De l’1 al 31 de maig.

Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Grup de lectura virtual de novel·la contemporània entorn l’obra Deu negrets, d’Agatha Christie. De l’1 al 31 de maig.

Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat. Organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Exposicions

“Caricart 2013. L’humor i la sàtira a les publicacions de les terres de ponent avui”. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca. Organitza: La Quera Setmanari Satíric. Calendari: del 20 de maig al 22 de juny. Col·labora: Departament de Cultura, Departament d’Ensenyament, Institut d’Estudis Ilerdencs, Diputació de Lleida.

“Fets Històrics”, exposició d’arts plàstiques. Lloc: Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil. Calendari: del 15 d’abril al 18 de maig. Organitza: Col·legi Episcopal Mare de Déu de l’Acadèmia.

La Biblioteca no es fa responsable de les anul•lacions  dels actes programats per entitats organitzadores alienes a la Biblioteca Pública.
Més informació:  http://bibliotecalleida.gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s