El grup de lectura us recomana…

Sempre és un plaer repassar els clàssics, aquest any hem iniciat el grup de lectura virtual de novel.la contemporània (http://www.readgroups.com/clubs/20) amb “Deu negrets” d’Agatha Christie, i volem recomanar-vos una segona lectura.
“Deu persones són convocades a un illot de la costa de Devon, a una mansió que té un tal Mr. Owen. Un cop reunits amb el propòsit de passar uns dies a la casa, són rebuts amb un gran sopar que és el preludi d’un malson. Una veu els anuncia que han comès un crim, i els convidats no poden fer altra cosa que pensar que els estan gastant una broma macabra. Però la realitat és més crua que la ficció, i en un clima de por i de constants acusacions mútues, cada un dels convidats serà assassinat seguint, sembla ser, la vella cançó infantil: “Deu negrets se n’anaren a sopar. Un d’ells es va ennuegar i aleshores en quedaren nou. Nou negrets es quedaren desperts fins molt tard. Un d’ells es va adormir i aleshores en quedaren vuit…””

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s