Finalitza la primera edició del grup de lectura virtual de ciència ficció

Arriba el juliol, comencen les vacances i es tanquen els grups de lectura fins a la tornada al setembre. Aquest any, la novetat ha estat el grup de lectura de ciència ficció, que s’ha desenvolupat totalment a través d’Internet.

El grup va començar el mes de març amb la lectura de La carretera, de Cormac McCarthy, i des d’aleshores s’han llegit i comentat La pell freda, d’Albert Sánchez Piñol, Mecanoscrit del segon origen, de Manuel de Pedrolo, i Solaris, d’Stanislaw Lem. Quatre clàssics de la literatura de ciència ficció que han marcat un abans i un després i han sorprés a molts lectors arreu del món.

El grup de lectura ha estat tot un èxit i ha comptat amb més de 250 comentaris, que s’han repartit entre els quatre llibres. La carretera és el que ha tingut més èxit, amb més de 100 comentaris.

El grup ha comptat amb participacions de tot tipus: des de lectors habituals de la ciència ficció, a persones que encara no havíen llegit cap novel·la del gènere. Al final, creiem que tothom ha quedat molt satisfet i que el grup ha permés a molts lectors descobrir aquest gènere tan fascinant.

L’experiència de realitzar el grup a través d’Internet ha estat també molt positiva, ja que ha permés participar al grup a persones que no podien venir físicament a la biblioteca per problemes de temps o d’horari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s