La Sala de Préstec us recomana… Llibres que parlen de llibres!

La sala de préstec us vol recomanar dos títols de llibres que parlen de llibres, un és del segle passat, La Librería ambulante de Cristopher Morley.

Publicada l’any 1917, va ser la primera novel·la de l’autor. Dos anys més tard, el 1919, va publicar la seva continuació titulada La librería encantada. Que també tenim a la Biblioteca Pública de Lleida.

La casualitat fa que en Roger Mifflin i la Helen McGill, aparentment sense res més en comú que l’afició per la lectura, es coneguin i tinguin la meravellosa oportunitat de canviar les seves respectives vides. A partir d’aquest moment, la Helen es fa càrrec de la llibreria ambulant d’en Roger i inicien un viatge ple de paisatges, gent i llibres que els portaran per les zones més rurals d’uns Estats Units de començaments del segle passat.

És una novel·la molt entretinguda que segur que agradarà els lectors i les lectores amants dels llibres.

L’altre és una novetat: La Llibreria del Sr. Penombra, oberta 24 h. de Robin Sloan.

És la primera novel·la de l’autor, inventor i analista de medis que va treballar a Twitter abans de dedicar-se a la literatura.

La llibreria del Sr. Penombra és un lloc estrany i misteriós a primer cop d’ull, però encara ho és més un cop han passat els primers dies de treball d’en Clay Jannon, un publicista que ha hagut d’adaptar-se en el món laboral a les curiositats de l’amo de la llibreria.

El títol amaga un llibre que parla de llibres, però també de les noves tecnologies, un llibre amb misteris, secrets i fantasia… divertit, entretingut i molt recomanable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s