Exposició “Qui coneix l’Alícia al País de les Meravelles?”

De l’1 al 18 d’octubre, la biblioteca acull  l’exposició “Qui coneix l’Alícia al País de les Meravelles?”

Aquesta exposició forma part del “Projecte Comú de Lectura: Alícia al País de les Meravelles ” que organitza la  Xarxa de biblioteques escolars de les comarques de Lleida, impulsada pel Departament d’Ensenyament i que es basa en la col·laboració entre les biblioteques escolars i les biblioteques públiques. Per això, durant els dies en què l’exposició romandrà a la Biblioteca, s’han organitzat visites escolars amb diverses escoles de la ciutat de Lleida participants en el projecte.

Aquesta exposició, pensada com una eina de promoció i animació a la lectura, parteix de la idea original de Xosse Nofre, bibliotecària responsable de l’Àrea Infantil i Juvenil de la Biblioteca  i compta amb el patrocini dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i ha estat coordinada per la Central de Biblioteques de Lleida .

Després de l’estada a la Biblioteca Pública, l’exposició itinerarà per diferents biblioteques públiques  de la província de Lleida participants al Projecte Comú de Lectura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s