Felicitem… Josep Vallverdú

El gener d’aquest any 2013 amb motiu de la celebració del 90è aniversari de l’escriptor Josep Vallverdú va començar ‘Passeig d’aniversari. Vallverdú al món’, un acte de reconeixement i homenatge arreu dels Països Catalans que s’ha organitzat des de la Diputació de Lleida a través de l’IEI, amb la participació de nombroses entitats.

Des de la Biblioteca ens hem volgut sumar a aquest homenatge i us invitem també a vosaltres a participar-hi escrivint-li una postal de felicitació.

X

XD

Aquestes postals les podeu trobar a les diferents sales de la Biblioteca, i un cop complimentades les entregarem personalment a Josep Vallverdú, que visitarà la Biblioteca el proper 14 de novembre per a participar en un dels actes d’aquest homenatge.

En aquest acte també hi assitiran representants de biblioteques públiques de Lleida, i es llegiran fragments de l’autor lleidatà que ell mateix els comentarà. Com a cloenda se li entragarà totes les postals de felicitació dels usuaris de les biblioteques de la província.

Esperem la vostra felicitació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s