Lectures de por!

Surto de casa amb un objectiu clar. Ni tan sols la calor sufocant d’una tardor que no acaba d’arribar em farà desistir d’anar a la meva Biblioteca. Estic a les portes i només entrar dins, un calfred m’ha recorregut el cos. Cada pas per arribar a l’ascensor és un neguit, envoltat pel silenci dels nens fantasmes, dels esquelets i, fins i tot, d’algun Batman que em vaig creuant. Per fi, m’he endinsat en l’ascensor i a l’obrir-se les portes al primer pis, em sento observat per les ombres que han fet dels vidres la seva llar. M’obligo a caminar, és fàcil, ho faig des dels 2 anys. Amb cada pas que la meva ment ha obligat a fer al meu cos petrificat per un perill fictici, he aconseguit arribar a la Sala de Préstec. Tinc davant el meu objectiu: RECOMANACIONS DE TERROR….avui és Halloween i penso deixar volar la meva imaginació a un dels indrets terrorífics que em porti algun dels llibres d’aquesta secció.

Per passar unes nits de terror, la Sala de Préstec us recomana:

  • Apartamento 16 / Adam Nevill
  • Drácula / Bram Stoker.
  • El Resplandor / Stephen King
  • Entrevista con el vampiro: crónicas vampíricas / Anne Rice
  • Guerra mundial Z: una historia oral de la guerra zombi / Max Brooks
  • La Química de la muerte / Simon Beckett
  • La Vidente / Lars Kepler
  • Las Ovejas de Glennkill / Leonie Swann
  • Les Filles del fred / Camilla Läckberg

També us recomanem fer una ullada als llibres del Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil, on de forma permanent podeu trobar els llibres del gènere de terror.

Us hi atreviu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s