Exposició “Pols, cops i esquerdes”

La Biblioteca Pública de Lleida acull l’exposició “Pols, cops i esquerdes”. Aquesta exposició col·lectiva formada per fotografies d’Andrew Condon i Llorenç Melgosa i escultures de Marta Pruna i Sara Ponsarnal es podrà visitar del 15 de gener al 22 de febrer.

Andrew Condon (Irlanda, 1967) és fotògraf autodidacta. Es va dedicar exclusivament a la fotografia durant set anys sabàtics, deixant al marge la seva carrera professional com a informàtic. Ha fet una sèrie de llibres de fotografies inèdites i unes exposicions a les Garrigues com la del Centre d’Arts de Juneda.

Llorenç Melgosa (Lleida,1954) és fotògraf titulat per l’Escola Industrial de Barcelona (1977) i ha dedicat gran part de la seva vida a la fotografia publicitària. Exposa per primer cop l’any 2003 a l’I.E.I. i al Museu Morera. Ha publicat dos llibres, Visions de la Seu Vella i Lleida retrat en color. Posteriorment ha realitzat diverses exposicions més, entre les quals cal esmentar Lleida 180º.

Sara Ponsarnal (Lleida,1970) és escultora i al seu taller ens transporta a un món on un rusc de petits personatges bateguen en pedra i bronze. És autora d’obres com l’escultura d’Anna Frank, el monument a Pi i Margall o el parc de Pere Calders, totes elles a la ciutat de Barcelona. Des de fa 8 anys, viu a Granyena de les Garrigues.

Marta Pruna (Barcelona, 1970) és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ha participat en dotze simpòsiums d’Europa i Àsia, i des de llavors no ha parat de fer exposicions a Catalunya, Suïssa, Àustria, Alemanya i Holanda. Ha guanyat alguns premis a Madrid, i la seva obra és present en alguns museus i col·leccions privades.

Aquesta exposició comença la seva itinerància per 4 capitals lleidatanes a la Biblioteca Pública de Lleida, i es podrà visitar també a Tàrrega, Mollerussa i Les Borges Blanques.

L’acte inaugural serà el dijous 16 de gener a les 19 h, al Claustre de l’Hemeroteca de la Biblioteca Pública de Lleida.

Us convidem a visitar-la!

La Biblioteca Pública de Lleida acull l’exposició “Pols, cops i esquerdes”

Del 15 de gener al 22 de febrer de 2014

Del 15 de gener al 22 de febrer es podrà visitar “Pols, cops i esquerdes”, una exposició col·lectiva formada per fotografies d’Andrew Condon i Llorenç Melgosa i escultures de Marta Pruna i Sara Ponsarnal.

Andrew Condon (Irlanda, 1967) és fotògraf autodidacta. es va dedicar exclusivament

a la fotografia durant set anys sabàtics, deixant al marge la seva carrera professional

com a informàtic. Ha fet una sèrie de llibres de fotos inèdites i unes exposicions a les Garrigues com la del Centre d’Arts de Juneda.

Llorenç Melgosa (Lleida,1954) és fotògraf titulat per l’Escola Industrial de Barcelona (1977) i ha dedicat gran part de la seva vida a la fotografia publicitària. Exposa per primer cop l’any 2003 a l’I.E.I. i al Museu Morera. Ha publicat dos llibres, Visions de la Seu Vella i Lleida retrat en color. Posteriorment ha realitzat diverses exposicions més, entre les quals cal esmentar Lleida 180º.

Sara Ponsarnal (Lleida,1970) és escultora i al seu taller ens transporta a un món on un rusc de petits personatges bateguen en pedra i bronze. És autora d’obres com l’escultura d’Anna Frank, el monument a Pi i Margall o el parc de Pere Calders, totes elles a la ciutat de Barcelona. Des de fa 8 anys, viu a Granyena de les Garrigues.

Marta Pruna (Barcelona, 1970) és llicenciada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Ha participat en dotze simpòsiums d’Europa i Asia, i des de llavors no ha parat de fer exposicions a Catalunya, Suïssa, Àustria, Alemanya i Holanda. Ha guanyat alguns premis a Madrid, i la seva obra és present en alguns museus i col·leccions privades.

Aquesta exposició comença la seva itinerància per 4 capitals lleidatanes a la Biblioteca Pública de Lleida, i es podrà visitar també a Tàrrega, Mollerussa i Les Borges Blanques.

L’acte inaugural serà el dijous 16 de gener a les 19 h, al Claustre de l’Hemeroteca de la Biblioteca Pública de Lleida.

Us convidem a visitar-la!

<!–[if !mso]> <! st1:*{behavior:url(#ieooui) } –>

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s