Programació d’activitats: del 3 al 9 de febrer

Dilluns 3 de febrer

Inauguració de l’exposició “Les persones i la terra, el primer”, i presentació de la fundació Humana Fundación Pueblo para Pueblo. Ho organitza: Humana Fundación Pueblo para Pueblo. Horari: 19 h. Lloc: Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil.

Dimarts 4 de febrer

Reserva d’espai. Col•legi Santa Anna. Horari: 10 i 11 h. Lloc: Àrea Infantil i Juvenil.

Dimecres 5 de febrer
“Què fa UNESCO a Lleida i a Catalunya?”. Xerrada a càrrec d’Óscar Castro, secretari de l’Associació UNESCO de Lleida.
Ho organitza: Associació UNESCO de Lleida.
Horari: 19 h.
Lloc: Sala d’actes.

Dijous 6 de febrer
Sessió de català per a participants al Projecte “Treball als barris”. Ho organitza: Ajuntament de Lleida, Institut Municipal d’Ocupació. Horari: 10 h. Lloc: Aula de formació.

Visita escolar. CEIP Santa Maria de Gardeny. Horari: 10 i 11 h.

“El laboratori geogràfic: de la comarca de Lleida en direm Segrià”. Conferència a càrrec del Dr. Jesús Burgueño, geògraf i professor de la UdL. Ho organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Segrià. Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Divendres 7 de febrer
Reserva d’espai. Llar d’infants del Centre Històric. Horari: 11 h. Lloc: Bebeteca.

Presentació de Llegir per parlar, llegir per aprendre, material complementari de les actuacions formatives de català. Ho organitza: Coordinació Territorial de Política Lingüística a Lleida. Horari: 11 h. Lloc: Sala d’actes.

Grups de lectura virtuals
Grup de lectura virtual de novel•la contemporània entorn l’obra Diarios, de Joe Orton. Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com/gencat/clubs/20). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Grup de lectura virtual de ciència-ficció entorn l’obra 1984, de George Orwell. Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com/gencat/clubs/13). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Exposicions

https://bibliotecalleida.files.wordpress.com/2014/01/expo-agricultura-social-cartell_biblioteca_lleida.jpg“Les persones i la terra, el primer”. Exposició fotogràfica sobre el programa d’ajudes econòmiques a l’agricultura social que des de 2012 duu a terme Humana Fundación Pueblo para Pueblo. Lloc: Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil.
Calendari: del 3 al 28 de febrer de 2014.

“Pols, cops i esquerdes”. Exposició col•lectiva amb escultures de Marta Pruna i Sara Ponsarnal, i fotografies de Llorenç Melgosa i Andrew Condon. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.
Calendari: del 15 de gener al 22 de febrer de 2014.

La Biblioteca no es fa responsable de les anul•lacions dels actes programats per entitats organitzadores alienes a la Biblioteca Pública.

Més informació:  http://bibliotecalleida.gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s