Programació d’activitats: del 31 de març al 6 d’abril

Dilluns 31 de març

Presentació del llibre Mi gran viaje a los 40, de Ferran Blanch, a càrrec de l’autor. Ho organitza: l’autor (autoedició). Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Dimarts 1 d’abril
Sessió de formació per a participants al Projecte “Treball als barris”. Ho organitza: Ajuntament de Lleida, Institut Municipal d’Ocupació. Horari: 10 h. Lloc: Aula de formació.

Visita guiada. Ciutat Campus d’ASPROS. Horari: 11 h.

Presentació del llibre La sergent Anna Grimm, de Montse Sanjuan. Presentació a càrrec de Josep Borrell, escriptor, Lluís Pagès, editor i l’autora, amb lectura dramatizada de fragments i projecció del booktrailer. Ho organitza: Pagès editors. Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Dimecres 2 d’abril

Presentació de DIXIT Lleida i conferència “Valors emergents en temps d’incertesa”, a càrrec del professor Francesc Torralba. Cal inscriure’s prèviament a http://tinyurl.com/ohnsaly
Ho organitza: Departament de Benestar Social i Familia. SSTT a Lleida. Horari: 17’30 h. Lloc: Sala d’actes.

Dijous 3 d’abril

Visita escolar. CEIP Pràctiques I. Horari: 10 h.

Inauguració de l’exposició “Contes Infantils de la Guerra” i visita guiada, a càrrec de Sergi Freixes, propietari de les peces que s’exposen. Ho organitza: Fundació Antigues Caixes Catalanes – BBVA. Horari: 19 h. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.

Divendres 4 d’abril

Reserva d’espai. Llar d’infants del Centre Històric. Horari: 10 h.

Grups de lectura virtuals

Imatge bloc grup de lecturaGrup de lectura virtual de novel•la contemporània entorn l’obra 84, Charing Cross Road, de Helene Hanff. Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com/gencat/clubs/20). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Imatge bloc grup de lecturaGrup de lectura virtual de ciència-ficció entorn l’obra Zombi: Guia de superviència, de Max Brooks. Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com/gencat/clubs/13). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Exposicions

“Contes infantils de la Guerra”. L’exposició ens explica la producció editorial infantil duta a terme durant la Guerra Civil espanyola, posant l’accent en el bàndol republicà. Ho organitza: Fundació Antigues Caixes Catalanes – BBVA. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.
Calendari: del 3 al 27 d’abril de 2014

“Mossos d’Esquadra. II República i Guerra Civil (1931 – 1939)”. Exposició amb motiu del 80è aniversari de la signatura per part del president Macià del decret que preveia el desplegament territorial dels Mossos d’Esquadra. Ho organitza: Departament d’Interior i Biblioteca Pública de Lleida. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.
Calendari: del 24 de març al 2 d’abril de 2014.

“Hans Küng. Religions del món, pau universal, ètica global”. L’exposició plasma l’ètica de diferents tradicions religioses (Hinduisme, Budisme, Religió Xinesa, Judaisme, Cristianisme, Islam) i presenta “La regla d’or de les religions del món”. Ho organitza: Associació UNESCO de Lleida. Lloc: Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil.
Calendari: del 3 al 31 de març de 2014.

La Biblioteca no es fa responsable de les anul•lacions dels actes programats per entitats organitzadores alienes a la Biblioteca Pública.

Més informació:  http://bibliotecalleida.gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s