Històries de superació

Aquest mes des de l’àrea d’audiovisuals volem donar a conèixer la col·lecció de documentals El documental del mes.  Aquests documentals, en versió original i subtítuls en català i castellà,  es projecten a 45 sales de cinema de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i la resta d’Espanya.

De moment a Lleida no tenim sala de projeccions, però podreu agafar aquests documentals en préstec a la nostra biblioteca.

Els tres primers títols incorporats són els següents:

5 càmeres trencades. Emad és un jove palestí aficionat a les càmeres domèstiques. Viu a Bil’in, a l’est de Ramallah, a Cisjordània, on el 2005 les excavadores israelianes comencen a construir un mur que delimitarà el perímetre d’un gegantí assentament jueu. Un retrat únic, personal i en primera fila d’un dels moviments de resistència pacífica amb més suport de la comunitat internacional.

Camí a Olímpia. El director de cinema discapacitat Niko von Glasow es declara enemic de l’esport i considera els jocs paralímpics una incongruència total. Amb aquests prejudicis s’endinsa en la vida de 4 atletes discapacitats i acaba a l’antiga ciutat d’Olímpia, on la boccia, un esport paralímpic, està prohibida.

Hi havia una vegada una illa. Què passaria si la teva família s’hagués d’enfrontar a la decisió de deixar casa seva per culpa del canvi climàtic? Aquesta és la realitat de Takuu, una petita illa del sud-oest del Pacífic on les cases queden inundades per la pujada de la marea. Dos científics estrangers i tres personatges de la comunitat expliquen aquesta història.

Històries de superació dignes de donar a conèixer. A partir d’avui podeu agafar aquests dvds en préstec!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s