Programació d’activitats: del 7 al 13 d’abril

Dilluns 7 d’abril
“Les famílies dels presos/es també estan condemnades”. Xerrada i presentació del col•lectiu “Nais contra a inpunidade”. Ho organitza: Grup de suport de presos i familiars. Horari: 18 h. Lloc: Sala d’actes.

Dimarts 8 d’abril

Hora del conte a càrrec dels alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. Activitat adreçada a nens i nenes de 3 a 8 anys. Cal inscripció prèvia a l’Àrea Infantil i Juvenil o enviant un correu electrònic a bplleida.cultura@gencat.cat. Ho organitza: Facultat de Ciències de l’Educació i Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Bebeteca.

Dimecres 9 d’abril
Trobada del grup de lectura de novel•la històrica entorn l’obra La ciudad de los prodigios, d’Eduardo Mendoza. Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Sala de projeccions.

Dijous 10 d’abril

Trobada del grup de lectura “Cuinant entre llibres: relats a París i cuina francesa”, entorn l’obra El somriure de les dones, de Nicolas Barreau. Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Sala de projeccions.

Trobada del grup de lectura fàcil entorn l’obra El misteri de l’habitació groga, de Gaston Lerroux. Ho organitza: Centre de normalització lingüística de Lleida i Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Espai Màrius Torres.

“El cost social de la crisi financera”. Xerrada-col•loqui a càrrec de Ramon Morell amb motiu de la publicació del seu llibre Del casino a casa: el cost social de la crisi financera. Ho organitza: Editorial Fonoll. Horari: 19 h. Lloc: Sala d’actes.

Divendres 11 d’abril

Reserva d’espai. Llar d’infants Josep Borràs. Horari: 10 h.

Presentació pública de l’acte “Catalunya medita”, que se celebrarà a Barcelona el dia 11 de maig, a càrrec de Jordi Tarragó, coordinador de Catalunya Medita a Lleida i Josep M. Virgili, coordinador de Catalunya Medita. Ho organitza: Asociación Filosófica Vedanta Advaita Sesha. Horari: 16 h. Lloc: Sala d’actes.

Grups de lectura virtuals

Imatge bloc grup de lecturaGrup de lectura virtual de novel•la contemporània entorn l’obra 84, Charing Cross Road, de Helene Hanff. Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com/gencat/clubs/20). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Grup de lectura virtual de ciència-ficció entorn l’obra Zombi: Guia de superviència, de Max Brooks. Accés des de la plataforma virtual ReadGroups (http://www.readgroups.com/gencat/clubs/13). Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida.

Exposicions

“Contes infantils de la Guerra”. L’exposició ens explica la producció editorial infantil duta a terme durant la Guerra Civil espanyola, posant l’accent en el bàndol republicà. Ho organitza: Fundació Antigues Caixes Catalanes – BBVA. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.
Calendari: del 3 al 27 d’abril de 2014.

La Biblioteca no es fa responsable de les anul•lacions dels actes programats per entitats organitzadores alienes a la Biblioteca Pública.

Més informació:  http://bibliotecalleida.gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s