Aprenem… a la bebeteca: els colors

Sota l’epígraf  “Aprenem…” es troben inclosos nous apartats que podeu trobar  dins de l’espai de la bebeteca. Podreu ensenyar als més petits els conceptes bàsics que els ajudaran a comprendre millor el món que els envolta a través del contes: colors, formes, números i lletres.

Aquests centres d’interès estan pensats per a nens i nenes entre 18 i 36 mesos, edat en la qual a les escoles comencen l’aprenentatge d’alguns d’aquests conceptes.

Als pares l’espai també us permetrà d’una banda treballar mitjançant els contes la importància d’aquests conceptes i d’altra banda reforçar el treball previ que s’ha realitzat a les escoles amb els vostres fills. Per ensenyar-los caldrà comptar sempre amb el joc: anomenar dia dia aquests conceptes que els envolten, buscar materials per poder-los treballar a casa, separar i agrupar objectes, etc…

La tria inclou sobretot contes amb il·lustracions i textos senzills que acompanyen totalment les imatges i que ajudaran al nen a començar a familiaritzar-se amb la lectura i avançar amb els seus coneixements.

Aquesta setmana disposeu del primer apartat Colors i de la seva guia que us podeu descarregar per tal de consultar els contes tant fantàstics  i divertits que tenim en aquest espai sobre aquest tema en concret.

Guia bibliogràfica Colors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s