Aquest mes recomanem… revistes en català

A l’àrea d’hemeroteca podeu trobar revistes en anglès, francès, català i castellà (llengua majoritària de les publicacions).

En els últims temps han sorgit nous títols en llengua catalana i un dels nostres objectius durant aquest mes és promocionar-les, per això us recomanem dues revistes:

El Temps : és un setmanari d’informació general editat a València. Va ser una de les primeres revistes en català amb presència a Internet. Ens permet estar  informats del que passa al món des de diferents vessants. Els seus apartats són: polític, d’informació sobre el món, cultural, de ciència i tecnologia. Hi ha un dossier central on es desenvolupa l’article que surt a la portada.

Enderrock : va ser  la primera revista especialitzada en música rock escrita en català. Es va començar a editar el 1993 i l’any passat va fer 20 anys. Ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Catalunya el 2004 per la seva aposta en l’àmbit musical  en llengua catalana. Conté entrevistes amb grups musicals i solistes del panorama musical català; informació sobre els festivals que es realitzen durant tot l’any indicant lloc i dates;  recomanacions, ressenyes i crítiques  de discos en venda i de llibres relacionats amb la música.

Per estar informats del que passa al món i conèixer  el rock català El temps i Enderrock són les vostres revistes de capçalera.

Recordeu que us les podeu endur en préstec a casa durant 30 dies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s