Turisme cinematogràfic per Catalunya

L’estiu és l’estació de l’any en què el turisme arriba al seu punt àlgid. Així que la nostra proposta d’avui és anar de turisme, però per Catalunya i visitant indrets relacionats amb el cinema.

La guia Catalunya de pel·lícula recorre Catalunya a través de 175 pel·lícules, des dels Pirineus a les Terres de l’Ebre, passant per la Costa Brava i Barcelona.

Fa anys que Catalunya ha captat l’interès de grans produccions cinematogràfiques, prova d’això és la llarga llista de pel·lícules de renom que s’han rodat a les nostres terres.

A la guia hi trobareu títols com Sahara (Breck Eisner, 2005), El perfum (Tom Tykwer, 2006), Vicky Cristina Barcelona (Woody Allen, 2008) i novetats com 3 bodas de más (Javier Ruiz Calderas, 2013) i Grand Piano (Eugenio Mira, 2013), entre moltes altres.

Podeu utilitzar les rutes que ens proposa el llibre, o bé consultar els índexs de pel·lícules, els de persones (actors i directors) o bé el de poblacions i llocs. A més escanejant el codi QR podreu accedir als mapes exclusius a Internet.

Trobareu la guia a l’Àrea d’audiovisuals de la Biblioteca!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s