Aquest mes recomanem… revistes de mascotes

Des de l’àrea d’hemeroteca us volem recomanar dues revistes especialitzades en el món de les mascotes i dels animals de companyia.

Les persones que tenen mascotes a casa han de vigilar la seva higiene, l’alimentació, la salut, els paràsits, l’atenció a determinats aspectes del dia a dia, etc., i tota aquesta informació la poden trobar a les següents revistes.

Todo perros: revista adreçada als amants dels gossos, si encara no pertanyeu aquest grup una simple ullada a la revista us farà canviar d’opinió.
En els últims números conté informació de la legislació que existeix sobre els animals abandonats a l’estiu, els aliments que poden fer-li mal durant aquesta època i les corresponents alteracions de l’aparell digestiu i a cada revista hi ha un  dossier central dedicat a una raça concreta.

Pelo, pico, pata: inclou informació de diferents tipus de mascotes que es poden tenir a la llar. Segueix la mateixa estructura que l’anterior però engloba a tot tipus d’animals de companyia fent reportatges de cada espècie.

El món dels animals és fascinant, si voleu gaudir amb ells i amb el seu món veniu a l’hemeroteca, llegiu i emporteu-vos en préstec aquestes revistes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s