Presentació de la novel·la juvenil : “Dragal: L’herència del drac”

Demà dia 21 d’octubre a les 18:00 hores la Biblioteca acollirà la presentació de la primera part d’un novel·la juvenil fantàstica sota el títol Dragal I: l’herència del drac de l’autora Elena Gallego Abad.

Com ja sabeu una de les races més antigues que existeixen a la mitologia són els dracs, animals poderosos que dominen els cels amb la seva figura imponent. Aquests éssers màgics sempre han exercit una estranya fascinació entre els humans i han estat utilitzats en el món de la literatura infantil i juvenil des de temps immemorables.

Aquest  cop  aquest ésser fantàstic ens els trobem enfilat a la façana de l’església de Sant Pere, però el drac que és de pedra espera que arribi l’hora en què el Dragal torni a la vida. L’Hadrián encara no ho sap, però ell és l’escollit per fer que es compleixi la profecia.

Qui podria imaginar que el vell temple medieval amaga les claus per trobar el rastre de l’últim drac gallec?  L’Hadrián trobarà el camí que, molts segles enrere, els cavallers de l’odre del Dragal van deixar obert per a ell?

Si vols treure’n l’entrellat… t’esperem demà a les 18h a la sala d’actes!

2 pensaments sobre “Presentació de la novel·la juvenil : “Dragal: L’herència del drac”

  1. Hola. No vaig poder venir a la presentació, però estic llegint el llibre i és una meravella!. Trepidant, ben escrit, amb la dossi justa de misteri, aventura, enigmes, però també realitat! Us el recomano moltíssim als lectors de del gènere fantàstic, però també als que volen llegir històries creïbles.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s