Us recomanem la saga “El corredor del laberint”

A l’Àrea infantil i juvenil ja tenim a la vostra disposició els 4 llibres que han sortit sobre aquesta saga fantàstica anomenada El corredor del laberint, de l’escriptor James Dashner.

La trama d’aquestes novel·les es desenvolupa al voltant d’un laberint on els personatges  es troben atrapats. Els joves apareixen un dia en ell, i intenten trobar una sortida. No saben perquè hi són, no saben qui els va esborrar la memòria i no entenen res.

Queda’t atrapat entre les pàgines d’aquesta fascinant saga i veuràs com a mesura que avances amb la lectura voldràs sortir-ne aviat per saber què passa al final i per treure’t la sensació claustrofòbica que et produeix està enganxat dins d’aquesta increïble història fantàstica.

Tenim els quatre volums en català i castellà. Els títols en català són: El corredor del laberint, Les proves, El remei mortal i L’esclat, i en castellà són: El corredor del laberinto, Las pruebas, La cura mortal i El destello.

No te’ls perdis!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s