Programació d’activitats: del 29 de juny al 12 de juliol

Dilluns 29 de juny
Teatre llegit: taller participatiu de lectura expressiva en veu alta. Setena i última sessió. Coordina: Jaume Belló, director de teatre, dramaturg i professor d’interpretació de l’Aula de Teatre de Lleida. Per assistir-hi cal inscripció prèvia al correu bplleida.cultura@gencat.cat.
Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Hi col•labora: Companyia impreVISIBLES. Horari: 18 h. Lloc: Sala de projeccions.

Dimarts 30 de juny
Trobada tècnica de demarcació: “Ampliant mirades, destapant violències: reptes per a la prevenció”. Adreçat al personal de la Coordinació Territorial de Joventut. Ho organitza: Coordinació Territorial de Joventut. Horari: 10 h. Lloc: Sala d’actes.

Dimecres 1 de juliol

Taller “Petit llibre d’artista”, a càrrec de Rosa Franco de “Traç, tallers creatius”. Taller adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Àrea Infantil i Juvenil o bé a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat. Material que cal portar: una capsa de llumins de mides (11 x 6’3 cm) tipus “Tres estrellas fósforos extralargos” o similar. Places limitades. Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil.


Divendres 3 de juliol

Visita escolar. IES Ronda. Horari: 10 h.

Dimecres 8 de juliol

Taller d’elaboració de fanalets de Sant Jaume, a càrrec de Carles Domènech. Taller adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Àrea Infantil i Juvenil o bé a través del correu electrònic bplleida.cultura@gencat.cat. Places limitades. Ho organitza: Biblioteca Pública de Lleida. Horari: 18 h. Lloc: Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil.

Divendres 10 de juliol

Reserva d’espai. Col•legi Maristes. Horari: 10 h.

Exposicions

“IPCENA. 25 anys defensant el medi ambient”. Exposició que fa un repàs a les activitats que han marcat la història d’IPCENA i de la defensa del medi ambient, a les comarques de Lleida i a Catalunya. Ho organitza: IPCENA, Serveis Territorials de Cultura a Lleida i Biblioteca Pública de Lleida. Lloc: Claustre de l’Àrea Infanti i Juvenil.
Calendari: de l’1 de juny al 4 de juliol de 2015.

Mostra CaricArt 2015
Butifarra! Vinyetes de la transició”. Exposició que commemora els 40 anys de la fundació de la revista i l’Equip “Butifarra!”.“Marika Vila. Veu de dona trencant estereotips”. Mirada cronològica sobre diversos treballs de l’autora, que es va obrir pas en un àmbit minoritari i, sobretot, masculí, aportant una nova visió clarament feminista. Ho organitza: Associació Tantatinta, Serveis Territorials de Cultura a Lleida i Biblioteca Pública de Lleida. Hi col•labora: Diputació de Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs. Lloc: Claustre de l’Hemeroteca.
Calendari: del 2 de juny al 28 d’agost de 2015.

La Biblioteca Pública de Lleida no es fa responsable de les anul•lacions dels actes programats per entitats organitzadores alienes a la Biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s