La sala de préstec us recomana… “Les dotze tribus de la Hattie” d’Ayana Mathis

A través de les seves pàgines coneixerem la història de la Hattie Sheperd que amb quinze anys i fugint de l’horror racista del Sud dels Estats Units es trasllada a Filadelfia amb l’esperança d’una nova i bona vida. Allà coneix l’August, que es convertirà en el seu marit i amb qui tindrà 11 fills.

A la Hattie la vida la converteix en una dona dura, seriosa, freda, absent i lluitadora, incapaç de demostrar l’amor que sent pels seus 11 fills, als que tracta de manera estricta i als que vol endurir per enfrontar-se a la vida, tot això sense l’ajuda del seu home August i en uns Estats Units marcats per l’odi racial i amb el context de la Gran Migració d’afroamericans que van fugir de l’horror del Sud amb l’esperança posada en el Nord.

Aquesta és la primera novel·la d’Ayana Mathis, una escriptora estatunidenca que la periodista Oprah Winfrey va recomanar i entrevistar a la secció de llibres del seu programa de televisió. Actualment està becada per la Biblioteca de Nova York on prepara la seva segona novel·la.

Podeu llegir una entrevista a l’autora aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s