Mostra de fons “Animalades”

Gossos fidels que esperen els seus amos durant anys, gats que parlen, tigres que comparteixen un viatge a la deriva amb un adolescent, ocells que ataquen, granotes que es converteixen en prínceps… els animals han estat, al llarg dels anys, protagonistes d’històries reals o imaginàries.

Aquest estiu també seran els protagonistes de la nostra mostra de fons Animalades, on podreu trobar una selecció d’obres de literatura d’adults i juvenil, de contes infantils, de pel·lícules cinematogràfiques i de revistes amb aquestes criatures fent de les seves.

Els trobareu durant els mesos de juliol i agost al Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil i també podeu visualitzar o descarregar-vos la guia des de l’apartat de guies de lectura de la nostra pàgina web.

A l’estiu no tanquem, així que… Vine a la biblioteca!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s