Aquest mes… a viatjar!

Ja hi tornem a ser!!! Estem a ple estiu, temps de sol, de viure més estones al carrer, de gaudir d’activitats a l’aire lliure i… de viatjar! Conèixer nous llocs, nous països, nova gent i, perquè no, coneixer-nos a nosaltres mateixos fora de l’estricta rutina que ens atrapa durant tot l’any.

Des de l’Hemeroteca us oferim la possibilitat de planificar el vostre gran viatge o, perquè no, una escapada a algun lloc proper que potser desconeixíeu. Amb les revistes que posem a la vostra disposició podeu adaptar la sortida al vostre pressupost o a les vostres ganes d’aventura i coneixença.

Podeu escollir des de llocs totalment exòtics que surten a revistes com Viajar o Viajes National Geographic,  a racons encisadors que tenim a tocar de casa nostra, que podeu descobrir a revistes com Descobrir Catalunya o Grandes Espacios. Un aspecte molt important del viatge és la logística, allotjament i manutenció, aquí també trobareu des de l’hotel més sofisticat a l’allotjaments rural que farà les delícies dels més petits i amb un preu força assequible.

En definitiva, tant si vols anar als Pirineus, a Astúries, a París o a la Polinèsia…  a l’Hemeroteca trobaràs les revistes que et proporcionaran tota la informació que necessites.

Bon estiu i bons viatges!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s