L’Agus i els monstres

Aquest estiu des de l’Àrea Infantil us recomanem una nova col·lecció  fantàstica per lectors infantils anomenada L’Agus i els Monstres. Conté bones històries, generoses dosis de bon humor, aventures i un munt de divertits  monstres per passar-ho d’allò més bé durant la seva lectura.

L’Agus, el protagonista, és un noiet molt despistat, que té l’habitació desendreçada i li costa fer els deures però al capdavall, és un tros de pa. Ell ja ho sap prou, que hauria de tenir l’habitació ben endreçada, però sempre espera a que la mare li recordi.

Aquesta col·lecció de moment compta amb tres títols que ja estan disponibles a la nostra sala:  Arriba el sr. Flat!, Salvem el Nautilus! i La cançó del parc però tenim entès que els autors ja treballen en noves aventures d’aquesta colla entranyable i divertida de la que us acabareu enamorant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s