Bricolatge, decoració, manualitats… revistes per al temps lliure!

Molts cops l’estiu comporta tenir més temps lliure per a fer coses que al llarg de l’any no podem fer. Així que si ara hem rascat unes hores o dies de vacances tenim la coartada perfecta per fer aquells canvis en la decoració de casa que fa tant temps que esperen, o també podem aprofitar per a fer petites reparacions com aquella porta que mai tanca del tot o aquell prestatge de la cuina que sempre sembla a punt de caure.

Per ajudar-vos a trobar solucions, donar-vos idees i creure-us que podeu fer-ho vosaltres mateixos us presentem un parell de revistes que, des de l’Hemeroteca, creiem que us aniran d’allò més bé. Aquestes són Brico i Cosas de casa. En aquestes revistes trobareu els materials necessaris per efectuar la reparació i una guia pas a pas de com aconseguir-ho, així com solucions senzilles i imaginatives per canviar o reformar un racó de la vostra casa.

I, ja que esteu llençats, animeu-vos a mirar i agafar la revista Manos maestras, tot un món de l’abillament personal, i que també us farà exercitar els dits i el cap…

Recordeu que us podeu endur en préstec fins a 5 revistes durant 30 dies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s