Aquest mes l’hemeroteca us recomana… revistes de cinema

Des de l’hemeroteca us volem recomanar tres revistes de cinema tenint en compte les properes estrenes cinematogràfiques: la clàssica i llegendària saga de 007 James Bond i l’esperadíssima setena part d’Star Wars.

També estem en dates en què el cinema pren i prendrà un gran protagonisme. Primer amb els Globus d’Or que s’atorgaran el mes de gener, després amb els  premis Goya i, finalment, amb els Oscar de L’Academia d’Arts i Ciències Cinematogràfiques dels Estat Units, coneguda simplement com l’Academia, que se celebraran el mes de febrer.

Són molts els lectors interessats en conèixer  les nominacions, els premis que es concedeixen,  la roba que portaran els nominats i candidats als Oscar (especialment les actrius) així com també confirmar si les seves prediccions eren les correctes, quines són les pel·lícules que no es poden perdre, quan seran projectades i moltes altres  preguntes que un bon  cinèfil necessita saber.

A l’hemeroteca disposem d’uns quants títols de revistes especialitzades en cinema: Caiman Cuadernos de Cine, Cinemanía, i Fotogramas.

Recordeu que podeu agafar-ne 5 a la vegada durant 30 dies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s