L’Àrea audiovisual us recomana… ciència-ficció

Aprofitant l’estrena de la pel·lícula Marte: Operación Rescate (basada en la novel·la El marciano), us recomanem tres pel·lícules de ciència ficció:

Marte: Operación Rescate, estrenada ara al cinema, és una pel·lícula nord-americana basada en la novel·la de ciència ficció d’Andy Weir. Està dirigida per Ridley Scott i protagonitzada per Matt Damon, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Michael Peña, Sebastian Stan y Kristen Wiig.

Argument: Durant una missió tripulada a Mart, després d’una terrible tempesta, l’astronauta Mark Watney és donat per mort i la tripulació l’abandona tornant cap a la Terra. Watney es troba atrapat i sol a Mart amb pocs subministres, i haurà de trobar la manera de sobreviure i comunicar a la Terra que encara està viu.

Gravity és una pel·lícula britànica estrenada l’any 2013. Dirigida i produïda per Alfonso Cuarón està protagonitzada per Sandra Bullock i George Clooney, en els papers de dos astronautes supervivents a l’espai. Nominada a 10 Premis Oscar dels quals en va guanyar 7, entre d’altres premis.

Argument: Dos astronautes tenen un accident mentre reparen un satèl·lit fora de la nau i queden flotant a l’espai, a partir d’aquest moment intentaran per tots els mitjans tornar a la Terra. Són la doctora Ryan Stone, una brillant enginyera que realitza la seva primera missió espacial i el veterà astronauta Matt Kowalsky.

Interstellar és una pel·lícula èpica nord-americana estrenada l’any 2014. Està dirigida per Christopher Nolan i protagonitzada per Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain i Michael Caine. Nominada a 5 Premis Oscar dels quals en va guanyar 1, entre d’altres premis.

Argument: Davant del final apocalíptic de la Terra, un grup d’exploradors liderats pel pilot Cooper i la científica Amelia s’embarca probablement en la missió més important de la història de la humanitat, viatjant més enllà de la nostra galàxia per descobrir si les estrelles poden albergar el futur de la raça humana.

Pel·lícules 100% recomanables!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s