Any 2015: quantes donacions hem rebut?

A la Biblioteca acceptem donacions dels nostres usuaris tenint en compte els següents criteris: que siguin documents actuals (llibres, CD o DVD), obres sobre Lleida o d’autors lleidatans i també col·leccions complertes.

Davant de la impossibilitat d’incorporar totes aquestes donacions el 2012 va sorgir l’espai “Tria i remena” i el servei de “Redistribució de documents”.

Durant l’any 2015 la Biblioteca ha rebut en donació aproximadament uns 13071 documents, dels quals 3073 han passat a formar part del seu fons, 2852 s’han redistribuït a altres entitats i 5071 s’han posat a disposició dels usuaris a l’espai “Tria i Remena”. La resta, s’han desestimat.

A la nostra pàgina web podeu consultar la Memòria del Servei de recollida de donacions i redistribució de documents amb el llistat d’entitats que han utilitzat el servei de Redistribució de documents durant l’any passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s