Aquest mes l’hemeroteca et recomana els trens!

Qui no s’ha quedat bocabadat davant d’un tren quan era petit, o no tan petit. Qui no ha sentit aquella emoció molt sana en el moment de pujar per primera vegada a un tren. Qui no ha jugat a trens en miniatura o ha quedat sorprés davant una maqueta ben feta, amb paisatges, túnels, cotxes, persones i tot el que et puguis imaginar.

Doncs a l’Hemeroteca teniu una revista que us proporciona informació sobre tots els esdeveniments relacionats amb els trens, material nou, activitats que s’hi poden fer… També us pot transportar en un viatge en el temps ensenyant-vos màquines antigues o trens que ja estan desapareguts o transportar-vos al futur amb la informació dels últims trens amb totes les seves innovacions.

Aprofiteu i feu una ullada a la revista VIA LIBRE, i de pas us assabentareu d’activitats que es poden fer a les nostres comarques, com el tren turístic dels Llacs, la Fira del Tren de Lleida, una de les més importants del sud d’Europa o informació per a planificar unes vacances diferents a bord dels diferents trens turístics de l’Estat espanyol o d’Europa.

Veniu a l’Hemeroteca i gaudiu!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s