Escoltem… Granados

Amb motiu de la celebració de l’Any Granados, la biblioteca dedicarà el cicle d’audicions musicals “Escoltem…”, a la figura del músic i compositor lleidatà Enric Granados, amb l’objectiu d’oferir al públic assistent una aproximació a la figura i obra d’aquest personatge.

Cartell escoltem GranadosAnalitzarem alguna obra significativa de Granados, algun fragment de Goyescas i alguna peça per a piano. També aprofundirem sobre el delicat tema del nacionalisme musical i les seves implicacions estètiques i fins i tot polítiques.

Les sessions aniran a càrrec de David Esterri, professor, compositor i músic lleidatà. S’alternaran incisos teòrics amb audicions comentades, amb l’objectiu d’aprendre i gaudir de la música. El calendari de les sessions serà el següent:

• Dimecres 25 de maig
• Dimecres 1 de juny

de les 18 a les 19’30h, a la sala d’actes de la Biblioteca (planta baixa). Per a participar en aquestes sessions no cal tenir cap coneixement previ ni realitzar inscripció.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s