La Sala de Préstec us recomana… Pétronille, d’Amélie Nothomb

PetronilleAutora prolífica, escriu un llibre a l’any des de 1992, i habitual a la Biblioteca, on té un prestatge amb totes les seves obres, Amélie Nothomb acaba de publicar la seva vint-i-quatrena novel·la.

Pétronille és un relat autobiogràfic que es llegeix d’una tirada sobre la relació que Amélie Nothomb estableix amb Pétronille Fanto, un ésser androgin de vint-i-dos anys que es convertirà en la seva companya de borratxera. L’amistat que les lligarà, barreja d’admiració i rivalitat entre ambdues dones escriptores, estarà regada pel xampany i farcida de duels dialèctics, diversió, ironia, humor negre…

Una novel·la divertida, carregada de diversió, d’amistat i, com no, de xampany!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s