El Segre de negre: festival de novel·la negra a Lleida

Els dies 3 i 4 de juny se celebra la primera edició d’El Segre de Negre, el festival de novel·la negra a Lleida. Des de la Biblioteca hem preparat una mostra de fons sobre novel·la negra per col·laborar-hi.

foto expo novel_la negra

El Segre de Negre es tracta d’un certamen literari dedicat al gènere policíac on hi col·laboraran diversos autors/es locals i de fora del territori. El festival oferirà una sèrie d’activitats relacionades amb el món de la novel·la negra: taules rodones, lectures a càrrec d’estudiants d’instituts de Lleida, presentació de les últimes novetats editorials… Podeu consultar la programació El Segre de Negre.

Tant si sou amants de la novel·la negra com si no, us animem a participar-hi!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s