L’Abans: Lleida, recull gràfic 1860-1982

La recomanació d’avui ve de la mà de l’Àrea local. L’abans: Lleida, recull gràfic 1860-1982 va veure la llum com a col·leccionable i s’ha editat recentment com a llibre. Els promotors d’aquesta obra han estat l’Arxiu Municipal de Lleida juntament amb l’editorial Efadós, i els seus autors són Sandro Machetti i Oriol Bosch.

20160801_140445L’obra, de 855 pàgines, és un recull fotogràfic sobre la ciutat i sobre els lleidatans i les lleidatanes, que abraça el període cronològic comprès entre el 1860 i el 1982. Les imatges escollides posen èmfasi en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tardicions i les festes, i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics. Com a particularitat cal destacar que la majoria de les imatges d’aquest llibre han estat cedides per famílies, col·leccionistes i entitats a partir d’un procés de crida i participació ciutadanes.

La biblioteca disposa de dos exemplars de consulta a l’Àrea local, 2ª planta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s