La Sala de Préstec us recomana… El rossinyol de Kristin Hannah

“Si una cosa he après al llarg d’aquesta llarga vida meva, és aquesta: en l’amor descobrim què ens agradaria ser; en la guerra, descobrim qui som.”

Kristin Hannah, nascuda el 1960 a Califòrnia del sud, es va graduar en dret a la Universitat de Washington i va ser advocada a Seatle fins el 1991, any en què va decidir dedicar-se plenament a l’escriptura. Té editades 22 novel·les, de les quals només 5 han estat editades en castellà. Ha estat guardonada amb el National Reader’s Choice Award, entre d’altres premis.

1830_rossinyol_imgLa història de dues germanes a la França ocupada per l’exèrcit nazi es converteix en una apassionada lloança a la valentia i la resistència de les dones franceses durant la Segona Guerra Mundial. Una èpica història d’amor i lluita per la llibertat, un homenatge colpidor.

1940, les tropes de Hitler han ocupat França. Amb els soldats francesos morts al camp de batalla o empresonats pels alemanys, les dones són les úniques que poden fer front a la nova situació, però qualsevol petit acte de rebel•lia és castigat amb la mort.
En aquest context dramàtic, les germanes Isabelle i Vianne saben que han d’oblidar les seves diferències. En temps de guerra, quan la vida sembla que ha perdut valor, els petits gestos poden ser decisius: i si el vol d’un rossinyol pogués ajudar a aixecar una nació?

Una narració captivadora sobre els estralls de la guerra que ens enfronta al passat recent d’un continent forjat amb sang i llàgrimes i que ens mostra una cara de la Història sovint menystinguda: la guerra viscuda per les dones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s