Vine a la biblioteca a buscar la carta per escriure als Reis Mags!

És l’hora de preparar la carta als Reis i la biblioteca t’ho posa molt fàcil!

carta-reisCom cada any, pots passar per l’Àrea Infantil i Juvenil a recollir la carta per escriure als Reis Mags d’Orient que ha editat el Servei de Biblioteques.

Enguany, la carta està il·lustrada per Marta Altés, una de les 42 il·lustradores representades a la Fira de Bolonya 2017, i hi trobaràs un espai per demanar els llibres que vulguis.

I si no saps quins llibres demanar, passa per l’Àrea Infantil i Juvenil a fer un cop d’ull a l’aparador de novetats. Segur que en trobaràs més d’un que t’agradarà!

A més a més, el dia 3 de gener de 2017 a les 12 h podràs venir a saludar al Camarlenc, ja que vindrà a la biblioteca a recollir totes les cartes que els nens i nenes de Lleida hagin preparat.

Et desitgem unes Bones Festes plenes de lectures!

Enllaç descàrrega carta: http://biblioteques.gencat.cat/web/.content/tematic/noticies/Documents/Biblioteques_Generalitat_Carta_PETITA_Reis_Mags_2017_AW.pdf

Enllaç descàrrega sobre: http://biblioteques.gencat.cat/web/.content/tematic/noticies/Documents/Biblioteques_Generalitat_Sobre_PETIT_Carta_Reis_Mags_2017_AW.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s