La Sala d’Audiovisuals recomana… “Películas clave del Western” de Quim Casas

Tal i com el seu nom indica en aquest llibre trobareu explicada l’evolució del gènere a partir de cent pel·lícules clau; els millors títols que un bon aficionat al gènere voldria veure.

El Western sempre ha estat un gran referent per a Hollywood on trobem directors ben coneguts que van des de John Ford que va dirigir unes 140 pel·lícules (“El hombre que mató a Liberty Wallace”, a James Stewart en “La Diligencia”, “Rio Grande” a Clint Eastwood) passant per Henry Fonda, Gary Cooper, James Stewart, Anthony Mann o Sam Peckinpah, que, a manera de complement del comentari sobre les pel·lícules, apareixen biografiats al llibre.

L’autor, Quim Casas, ha volgut reflectir en el text els suficients elements de context per a què visualitzar un Western sigui alguna cosa més que una distracció. Així, a mode d’informació, apareixen també ressenyats temes generals (els Oscar en el western, el Cinerama, la veritable història d’alguns personatges llegendaris del Far West, les sèries televisives de l’Oest, els cowboys cantants, l’spaghetti-western…)

Aquí podeu veure la llista de pel·lícules western de la biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s