Llegeix que fa fort: “Tiros” i crims a la biblioteca

Del 2 de juny al 29 d’agost la Biblioteca Pública de Lleida acollirà l’activitat “Llegeix que fa fort. “Tiros” i crims a les biblioteques de Lleida”, una iniciativa de la Central de Biblioteques de Lleida que té l’objectiu de posar en relleu la literatura del gènere policíac i la narrativa negra.

En el cas de la biblioteca, l’inici de l’activitat coincideix amb la celebració del festival “Segre de negre”, que tindrà lloc a Lleida els dies 2 i 3 de juny.

“Llegeix que fa fort…” compren dues exposicions que itineraran per les biblioteques de Ponent, el Pirineu i l’Aran durant l’any 2017:

  • “Un disparo al autor”, de la fotògrafa Ana Portnoy: adreçada al públic adult. Consisteix en un conjunt de 17 retrats fotogràfics de coneguts autors de novel·la negra i es complementa amb una mostra del fons d’aquests autors.
  • “S’ha escrit un crim”, produïda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat) i adquirida per la Central de Biblioteques de Lleida. Sota el símbols d’una lupa o una pistola, tothom que s’hi apropa es troba amb 9 banderoles explicatives i un centenar de llibres infantils i juvenils amb històries on es plantegen casos misteriosos.

Ambdues exposicions comptaran amb una mostra de documents de la biblioteca per endur-se en préstec, i amb una guia de lectura complementària perquè els usuaris puguin disposar de recomanacions literàries sobre el gènere negre i policíac.

Us animem a visitar les exposicions i a endinsar-vos en el món de la novel·la negra i policíaca, ja sigui rellegint els clàssics o explorant noves creacions.

Per més informació, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s