Presentem una de les últimes adquisicions de la Sala Local

El Lleidatà Antoni Nebot i Biosca, gran aficionat al ferrocarril i a la seva història, ens mostra la seva obra: Trens i estacions de Catalunya: fotografies i postals ferroviàries 1901-1951.

L’ obra recull la història gràfica del país amb 345 imatges, la majoria inèdites, que mostren totes les estacions i baixadors existents a les diverses línies de via d’ample ibèric a Catalunya, durant la primera meitat del segle XX.

El llibre fa un viatge a través del temps que ens permet veure com era aquell ferrocarril de l’època dels nostres avis i l’ambient que envoltava les seves instal·lacions.

En concret en la línia Lleida-Pobla de Segur, actualment Lleida-Pirineus, es fa un recorregut gràfic per les estacions de: Lleida, Alcoletge, Vilanova de la Barca, Térmens, Vallfogona de Balaguer, Balaguer, Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal, Santa Linya, Àger, Cellers-Llimiana, Guàrdia de Tremp, Palau-Puigcercós, Salàs de Pallars i Pobla de Segur.

Si t’agrada el món ferroviari, o ets un curiós de la història no et pots perdre aquesta interessant obra editada per Pagès editors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s