Recomanació Literària: “La memòria de l’arbre” de Tina Vallés

El Jan no sap si posar-se content per tenir els avis vivint a casa seva. Ningú no en parla i a casa, de sobte, hi ha moltes preguntes sense resposta i algunes respostes que no s’han preguntat. Ningú no li diu, però intueix que hi ha alguna cosa que no rutlla… I a través dels seus ulls descobrim una història, la història d’un arbre, però també descobrim els records de la infància, la tendresa entre un avi i un net, l’amor, el significat dels silencis, la memòria i la pèrdua.

En 232 pàgines la Tina Vallés ha concentrat una novel·la magnífica, una història bella, molt ben escrita que aconsegueix que ens identifiquem amb els personatges, sentint la història ben propera i real.

La Tina Vallés és una filòloga catalana que divideix el seu temps entre la traducció, la correcció i l’escriptura creativa. Ha publicat vuit obres, entre literatura infantil i juvenil i novel·la d’adults, dues de les quals han sigut guardonades amb dos premis, el Premi Mercè Rodoreda de narrativa per la novel·la El parèntesi més llarg (2012) i el Premi Anagrama de novel·la per l’obra La memòria de l’arbre (2017).

Us encoratgem a que descobriu, si no ho heu fet ja, aquesta brillant escriptora.

Save

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s