“The Handmaid’s Tale” de Margaret Atwood

Us imagineu que, de sobte, un grup d’extremistes religiosos es fa amb el control de tot un país? Us imagineu que les dones veuen limitades i, fins i tot, exterminades tot tipus de llibertats i són els homes els que decideixen tot el que poden fer? Us imagineu que les dones pertanyen als homes? Us imagineu que, a partir d’ara, la finalitat de les dones és la de gestar, parir i criar fills?2017-09-20-Recomancio_Prestec_El_cuento_de_la_criada.jpg

Doncs això és El cuento de la criada de Margaret Atwood (Ed. Salamandra), una novel·la distòpica situada als Estats Units en un futur no gaire llunyà.

L’autora descriu la novel·la, que va publicar l’any 1985, com una barreja entre La taronja mecànica, Un món feliç i 1984. Una obra de ciència ficció que no només explica una futura situació social de la dona, si no també el seu passat i present en el món.

El mes d’abril d’aquest any es va estrenar la sèrie de televisió que adapta la novel·la d’Atwood i fa dos dies, a la 69a edició dels Premis Emmy, El cuento de la criada va ser guardonada amb l’Emmy a la millor sèrie dramàtica de l’any.

A més a més, aquest serà un dels títols que llegirem aquest curs al Grup de Lectura Una habitació pròpia.

Amb tots aquests ingredients… no us agafen ganes de llegir-la?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s