Nova edició del grup de lectura “Cuinant entre llibres”

Després de l’èxit de les quatre edicions del grup de lectura Cuinant entre llibres, aquest proper mes de gener iniciarem una 5a edició amb destí a Nova York. Durant les sessions llegirem novel·les d’escriptors nascuts en aquesta ciutat i degustarem receptes típiques de la seva cuina.

Cuinant entre llibres: Nova York, literatura i gastronomia constarà de cinc sessions al llarg dels mesos de gener, febrer, març, abril i maig, i l’objectiu és llegir i comentar els llibres proposats a la vegada que descobrim i gaudim amb els plats i dolços típics de la ciutat.

El calendari de les sessions i les lectures proposades són:

Les sessions es faran al vestíbul de l’àrea de col·lecció local (segona planta) de les 18 a les 19’30h.

Requisits per a la inscripció:

Els usuaris s’han de comprometre a portar alguna recepta per a degustar-la durant la sessió escollida [el primer dia entregarem un dossier amb propostes de receptes]. Cal omplir la butlleta d’inscripció que podeu descarregar-vos aquí o que també trobareu impresa a la recepció de la biblioteca. Rebreu un correu electrònic confirmant la inscripció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s